Välkommen till Hotel Copenhagen Island – upplev en helt unik designpärla

Du blir övertygad i samma ögonblick som du lägger ögonen på hotellet – här har Kim Utzon Arkitekter gjort ett snilledrag! Den moderna hotellbyggnaden i stål och ljusa färger kräver helt enkelt att du går på upptäcktsfärd i det.

Den bro som förbinder hotellet med resten av Köpenhamns hamn är inspirerad av den gamla charmerande bron Ponte Vecchio i Florens, och inne i hotellet väntar dig en toppmodern vistelse med alla resurser och den lyx du har rätt att vänta dig från ett hotell byggt 2006. Det spelar i stort sett heller ingen roll var i hotellet du befinner dig, nästan överallt har du en imponerande utsikt över vattnet och nära till de många fritidssysselsättningar omgivningarna har att erbjuda – bland annat de fina löpstigarna längs vattnet.

Det förtrollande ljusinsläppet och den läckra interiören skapar den perfekta inramningen för din vistelse, oberoende av om det gäller jobb eller fritid. Copenhagen Island är nämligen också det idealiska valet för välplanerade möten och konferenser i våra många flexibla och innovativa konferenslokaler. Njut även av de kulinariska specialiteter som hotellets restaurang The Harbour excellerar i att trolla fram åt sällskap av alla format … eller varför inte en romantisk söndagsbrunch för två?

Vi ser fram emot ditt besök!Prisgaranti