Läget på Copenhagen Island är perfekt

I den pulserande stadsdelen Vesterbro hittar du Copenhagen Island. Ett modernt och stilistiskt hotell med 326 rum. Copenhagen Island ligger vid kajkanten i Köpenhamns hamn och erbjuder en vacker utsikt över både hamnen och stadens tak och torn. Områdena runt hotellet myllrar av liv, och särskilt Islands Brygge och Kødbyen på fem minuters promenad från hotellet är värda ett besök när du är i Köpenhamn.

Oavsett om du kommer från Köpenhamns flygplats, från centralstationen eller i egen bil, är Copenhagen Island den perfekta utgångspunkten för ditt besök i Köpenhamn. Kommer du från Köpenhamns flygplats kan du med taxi vara på hotellet efter 15–20 minuter, och hotellet ligger bara fem minuters promenad från Dybbølsbro station om du kommer med tåg.

I området runt hotellet hittar du massor av möjligheter, och alla ligger på gång- eller cykelavstånd. Hotellet hyr ut cyklar och med cykel är det lätt att ta sig runt i Köpenhamn.

Hamnbadet som är hotellets granne är ett perfekt ställe för att ta ett dopp eller bara slappa vid vattnet på sommaren. Det finns tre hamnbad i Köpenhamns hamn och under sommarmånaderna är de alla vaktade av tränade badvakter.

Det finns mängder av motionsvägar precis utanför dörren som är perfekta för en härlig löprunda, promenad eller cykelkultur. Dessutom kan man hyra en liten motorbåt vid Copenhagen Boat Rent. Båtarna ligger precis framför hotellet och kan hyras per timme. På så sätt kan du ta din egen lilla kanalrundtur och se Köpenhamn från vattnet.

Copenhagen Mall (Fisketorvet) ligger precis bredvid hotellet, och här hittar du ett stort urval av butiker. Här kan du fixa all shopping du behöver, och du kan till och med gå torrskodd hela året runt.

Det trendiga området Kødbyen ligger bara några få minuters promenad från hotellet, och här finns det både caféer, restauranger, barer och klubbar. De härliga restaurangerna är öppna från middag till sen kväll och sedan tar barerna över. De gamla slakthallarna och butikerna har en fantastisk stämning, och Kødbyen har blivit en populär samlingspunkt för både lokalbefolkningen och gäster i Köpenhamn.

Njut av en härlig middag på restaurang The Harbour

Vår restaurang The Harbour rekommenderas av Michelin-guiden och är öppen året alla dagar. Här hittar du en internationell meny, och under sommarmånaderna kan du njuta av en härlig måltid utomhus vid kajkanten i Köpenhamns hamn. Utsikten över hamnen gör sig också påmind i själva restaurangen och skapar ramarna för en mysig oas i Copenhagen Island. Läs mer om vår restaurang och våra menyer (och boka bord) här: The Harbour.

Träna med Köpenhamns hamn som utsikt

På sjätte våningen ligger vårt gym där du kan få upp pulsen med en fantastisk utsikt över Köpenhamns hamn. Gymmet är utrustat med både frivikter och nya maskiner från 2013. Tillgång till gymmet ingår i rumspriset och är bara tillgängligt för hotellets gäster.

Ordna allt det praktiska i vårt Business Center

På första våningen vid hotellobbyn ligger vårt Business Center som är fritt att använda. Här finns det sex datorer som hotellets gäster kan använda dygnet runt. Du kan till exempel skriva ut ditt boardingkort, skicka e-post eller planera din sightseeing. Utöver detta har vi naturligtvis gratis Wi-Fi på hela hotellet, så du kan ansluta din smartphone, surfplatta eller dator – även på rummet.

 

På Copenhagen Island är du närmare staden än du tror, och vi ser fram emot att hälsa dig välkommen!