Pin it

Hamnrundtur i Köpenhamn

Åk på hamnrundtur i Köpenhamn med vårt hamnrundturspaket från Copenhagen Island. Under hela sommaren erbjuder vi övernattning och frukostbuffé inklusive en dagsbiljett till Hop-on Hop-off-sightseeing med båt. Båten ligger vid kajen bredvid hotellet, det blir inte lättare än så att uppleva Köpenhamns populäraste sevärdheter.

 

Åk på hamnrundtur på Köpenhamns kanaler

Var ska man sova i Köpenhamn? Vad vill man se i Köpenhamn? Och vad kostar en övernattning på ett stilrent hotell vid vattnet? Vi har svaret! Med vårt hamnrundturspaket får du övernattning på vårt stilrena hotell med lyxiga faciliteter, en biljett till en hamnrundtur på Köpenhamns vackra kanaler och en härlig frukostbuffé. Priset är bra, och erbjudandet kombinerar en härlig vistelse med sightseeing när den är som bäst.

 

Beställ din vistelse idag och se fram emot härliga upplevelser från vattnet:

Pris per person i delat dubbelrum från DKK 610,-
Pris per enkeltrum från DKK 
1016,-
 

Erbjudandet omfattar:

  • Overnatning
  • Frukostbuffé
  • Biljett till hamnrundtur

Hamnrundtur Köpenhamn – ett attraktivt erbjudande

Vårt erbjudande ger dig möjlighet att se en hel rad populära attraktioner i Köpenhamn medan du befinner dig ombord på en båt. Det finns plats för hela familjen och fler därtill. Den mysiga stämningen går inte att ta fel på, och de professionella guiderna tar tillfället i akt att berätta historier om de olika sevärdheter som ni åker förbi under hamnrundturen. Sightseeing från vattnet är ett bra sätt att uppleva Köpenhamn på eftersom turen är lugn och avslappnande, och det finns gott om plats för både barnfamiljer och kärlekspar. Missa inte den mysiga och upplevelserika hamnrundturen i Köpenhamn under semestern!

 

Vi önskar dig en trevlig hamnrundtur i Köpenhamn!

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.