Pin it
Hamnrundtur i Köpenhamn samt övernattning på Copenhagen Island
Hamnrundtur
från DKK 610,-

Hamnrundtur i Köpenhamn

Ett av de trevligaste sätten att uppleva Köpenhamn på är från vattnet. Du kopplar av på båten och medan den seglar runt i kanalerna berättar guiden om staden och de många sevärdheterna – och om du har tur så skiner solen under tiden. Under hela sommaren erbjuder vi övernattning och frukostbuffé inklusive en dagsbiljett till Hop-on Hop-off-sightseeing med kanalrundturen.

Och det bästa är att båten ligger vid kaj alldeles intill hotellet. Lättare än så blir det nog inte att uppleva Köpenhamns populäraste sevärdheter.

 

I erbjudandet ingår

Overnatning
Frukostbuffé
Biljett till hamnrundtur

 

från DKK 610,-

Pris per person i delat dubbelrum

Sightseeing när den är som bäst.

Vårt paket ger dig möjlighet att se en hel rad populära attraktioner i Köpenhamn medan du befinner dig ombord på en båt. Det finns plats för hela familjen och fler därtill. Den mysiga stämningen går inte att ta fel på, och de professionella guiderna tar tillfället i akt att berätta historier om de olika sevärdheter som ni åker förbi under hamnrundturen. Sightseeing från vattnet är ett bra sätt att uppleva Köpenhamn på, för turen är lugn och avkopplande och det finns gott om plats för både barnfamiljer och kärlekspar. Missa inte den mysiga och upplevelserika hamnrundturen i Köpenhamn under semestern.

Vi önskar dig en trevlig hamnrundtur!

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.