Pin it

Erbjudande på hotell under KMD Ironman i Köpenhamn 2017

Förberedelse, sömn och rätt kost är fullständigt avgörande för de som vill mäta sina krafter mot en ironman. Hotel Copenhagen Island har satt ihop ett bra paketerbjudande för er som behöver övernattning i samband med ert deltagande i KMD Challenge Copenhagen den 20 augusti 2017.

Med övernattning på hotellet inför och/eller efter strapatserna i det vackra Köpenhamn får du optimala förhållanden för att ge allt du har, och dessutom återhämta dig efteråt. Erbjudandet gäller naturligtvis även åskådare.

Pris per person i delat dubbelrum från DKK 970,-
Pris per enkeltrum från DKK 1816,-

Erbjudandet omfattar:

  • Övernattning i något av våra härliga rum
  • Härlig frukostbuffé, specialanpassad för löpare. Serveras söndag från kl. 04.00
  • Energibuffé efter loppet med vatten, juice, frukt, choklad m.m.

Nordens största ironman-tävling i Köpenhamn

Triathlon är en sport som växt kraftigt i flera år, och i synnerhet ironman-varianten har blivit en verklig lockelse och målsättning för många. Tävlingen gick av stapeln för första gången i Köpenhamn 2010, och nu är KMD Ironman Copenhagen Nordens största ironman-tävling.

2017 kommer över 2 000 idrottare återigen att kasta sig i vågorna vid Amager Strandpark, cykla genom Nordsjälland och norra Köpenhamn för att avsluta med ett maraton på Köpenhamns gator som bjuder på ett av triathlonsportens mest spektakulära upplopp på Christiansborg Slotsplads.

Erbjudande på hotell med korrekt kost

Rätt mat är väldigt viktig för en triathlonidrottare. I hotellerbjudandet har vi tagit hänsyn till detta genom att servera den perfekta frukosten inför tävlingen, och vi har också en energibuffé med bland annat vatten, juice, frukt och choklad som ser till att du kan fylla på dina inre depåer efter dina insatser.

Man kan dessutom äta frukost redan klockan Fyra på morgonen den dag KMD Challenge Copenhagen 2017 går av stapeln eftersom det ju är viktigt att man inte äter för mycket timmarna före en ironman, kroppen ska ju kännas lätt och smidig.

Idealt läge för KMD Challenge Copenhagen

Hotel Copenhagen Island erbjuder tack vare det centrala läget i Köpenhamn och den enkla tillgången till buss, tåg och tunnelbana gör det smidigt att ta sig till startlinjen och snabbt att ta sig hem till hotellet efter att ha korsat mållinjen.

Boka övernattning inför Ironman i Köpenhamn

Vill du försäkra dig om optimala villkor för att göra en suverän prestation under KMD Ironman Copenhagen 2017 ska du boka övernattning på Hotel Copenhagen Island omedelbart.

Här kan du ladda upp i lugn miljö på hotellet och utnyttja de många resurser som finns här när du behöver lite lyx efter de hårda ansträngningarna.

Årets Ironman i Köpenhamn går av stapeln söndagen den 20 augusti 2017, och erbjudandet gäller övernattning från den 17 till den 21 augusti. Observera att startnummer inte ingår i priset.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.