Deltar du i Copenhagen Marathon 2019?

Är du en av alla tuffa löpare som ska utmana sig själv med att springa (för att vara helt exakt) 42,195 kilometer genom Köpenhamn och Frederiksberg så vet du att Copenhagen Marathon i år bjuder på något alldeles speciellt. I år är det fyrtionde gången som Copenhagen Marathon anordnas. Första gången loppet sprangs längs Köpenhamns gator var år 1980.

Om du vill förbereda dig på bästa sätt inför Telenor Copenhagen Marathon 2019 har Hotel Copenhagen Island sett till att du skäms bort lite extra – både före och efter loppet. Du slipper långa transporttider till startområdet och hem från målsnöret, och hotellet ser till att du får i dig rätt kost både före och efter loppet. På så vis kan du lägga all energi på att springa ett fantastiskt maraton.


Fördelarna med att bo på Copenhagen Island

När du deltar i Copenhagen Marathon 2019 erbjuds du följande förmåner när du väljer att bo på hotell Copenhagen Island:

• En härlig frukostbuffé speciellt framtagen för löpare söndagen den 19 maj 2019 från klockan 06.00.
• Energibuffé efter loppet den 19 maj 2019 med vatten, juice, frukt, choklad med mera.
• Sen utcheckning söndagen den 19 maj 2019 klockan 18.00 så att du hinner duscha i lugn och ro efter loppet.

Copenhagen Island har ett perfekt läge nära både start- och målområdet. Det finns dessutom mängder med bra löpspår längs vattnet, alldeles utanför dörren.


Övernattning med maratonkost i Köpenhamn

Utan mat och dryck, kan hjälten inte göra ryck. Ett gammalt ordspråk som definitivt blir högaktuellt vid ett maratonlopp, och det har vi naturligtvis tänkt på hos Hotel Copenhagen Island.

Vi har flera läckra och näringsrika pastarätter att välja mellan till middag dagen innan loppet, och frukost på själva dagen kan ätas från och med klockan 06.00, så att kroppen hinner smälta den. Kosten är framtagen efter vad en maratonlöpare behöver.

När du väl fått medaljen om halsen efter Copenhagen Marathon kan du avnjuta en energibuffé när du är tillbaka på hotellet. Frukt, choklad, vatten och juice med mera ser till att du stöttar kroppens egen återhämtningsprocess på ett bra sätt. Dessutom slipper du hetsa och pressa din trötta kropp när du ska checka ut. Du har gratis utcheckning ända fram till kl. 18.00.