Hotell Köpenhamn

Besök ett trendigt och elegant hotell - Copenhagen Island

Kvalitet är av största vikt på det ultramoderna hotellet Copenhagen Island. Hotellet ligger intill Köpenhamns hamn och är designat i en superb kombination av vatten, glas och ljus som man omedelbart förnimmer i hotellets entré. Det maritima anslaget avspeglas också i alla hotellrum där sänggavlarna är formade som vita segel. 


Från hotellets restaurang The Harbour har du en fantastisk utsikt över hamninloppet och hela restaurangen i sig är en utsökt upplevelse i stilrenhet och elegans.

Njut av hotellets faciliteter

Hotellet har 325 rum med luftkonditionering, fri tillgång till trådlöst internet och platt-TV och en litet exklusivt fitnesscenter.

Hotellet är miljöcertifierat av Green Key och har allergivänliga rum. Copenhagen Island erbjuder också utmärkta konferensmöjligheter. Här finns 9 exklusiva rum i olika storlekar för konferenser upp till 80 personer. Alla rum har naturligtvis all nödvändig teknisk utrustning.

Hotellets läge

Under 2006 öppnade Copenhagen Island på Kalvebod Brygges nära det stora köpcentret Fisketorvet. Härifrån kan du se Dybbølsbron som tar dig över vattnet till den trendig stadsdelen Vesterbro som erbjuder allt från shopping och restauranger till teatrar och konsertsalar. Under Dybbølsbron finns närmaste tunnelbanestation som tar dig till Centralstationen. Härifrån kan du ta dig överallt inom staden, till flygplatsen och till destinationer utanför Köpenhamn.