Övernattning i Köpenhamn

Spara pengar på ditt boende i Köpenhamn
Köpenhamn är en underbar stad och definitivt värt ett besök, men det kan vara svårt att hitta boende till ett anständigt pris. Arp-Hansen Hotel Group äger några av Köpenhamns finaste hotell som erbjuder boende i Köpenhamn till ett bra pris. Till exempel kan man välja att bo på det vackra och moderna designhotellet Hotel Copenhagen Island som är en utmärkt utgångspunkt för ett besök i Köpenhamn.

Hotel Copenhagen Island - ett unikt hotell i Köpenhamn
Hotel Copenhagen Island ligger ca.15 minuters promenad från Rådhusplatsen i det spännande området Kalvebod Wharf med utsikt över hamnen i Köpenhamn. Hotellet ritades av den berömda arkitekten Kim Utzon, som i sin design har kombinerat ljus, glas och vatten för att skapa ett unikt hotell.

Hotellet har 325 lyxiga rum - alla med luftkonditionering, fri trådlöst internet och plattskärms-TV. Rummen är ljusa och vackra och inspirerade av den enkla elegansen hos segelfartyg. Hotellet har också ett litet men exklusivt gym med utsikt över Köpenhamns hamn.

Vill du äta kan du njuta av en god lunch eller middag i hotellets fina restaurang The Harbour som har en av Köpenhamns finaste utsikter. Restaurangen erbjuder också en terrass under sommarsäsongen.

Boka din vistelse på Hotel Copenhagen Island
Om du väljer att bo på Hotel Copenhagen Island har vi mycket bra erbjudanden till dig som kan ge upp till 25% rabatt på dina hotellnätter.

Boka 3 eller fler nätter på hotellet, så erbjuder vi dig 25% rabatt på din vistelse. Om du bokar 2 nätter ger vi dig 20% rabatt på priset.

Beställ direkt på denna sida eller kontakta oss på tel +45 3338 9600 eller e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk för mer information.