Semester i Köpenhamn

Besök vackra Köpenhamn för en weekendsemester eller en längre vistelse med din partner eller hela familjen. 

Köpenhamn är en storstad med olika stadsdelar och många intressanta saker att se och uppleva för både barn och vuxna. På denna webbplats kan du se några tips om vad man kan se i den danska huvudstaden.

Saker att uppleva i Köpenhamn?

Köpenhamn har mycket att erbjuda. Oavsett om du är intresserad av historia, konst och design, mat eller shopping kommer du att hitta något i Köpenhamn.

Starta gärna i centrala Köpenhamn med att utforska kullerstensgatorna i Nyhavn, den gamla hamnen med gamla byggnader från till tidigt 1800. 

Området som kallas "Quartier Latin" och ligger kring det gamla universitetet är också ett intressant område. I detta dynamiska kvarter som är särskilt populärt bland Köpenhamns unga publik hittar du många trendiga butiker och kaféer. 

Den konstintresserade bör besöka National Gallery of Danmark som visar en stor samling samtida konst. Vill du uppleva det bästa av dansk design kan du med fördel besöka The Danish Design Center.

Bo på Hotel Copenhagen Island - ett modernt designhotell
Hotel Copenhagen Island är ett nybyggt exklusivt hotell beläget vid Köpenhamns hamn. Hotellet är designat av den välkända danska arkitekten Kim Utzon som formgivit hotellet med inspiration från elegansen i en segelbåt. 
Resultatet är ett modernt hotell med mycket ljus, rymd och en fantastisk utsikt över Köpenhamns hamn. 

Hotel Copenhagen Island erbjuder fri WiFi i alla rum, tillgång till ett exklusivt gym med ångbad. Här finns också den moderna, minimalistiska restaurangen The Harbour. 

Hotel Copenhagen Island är ett utsökt val av boende i Köpenhamn, oavsett om du reser ensam, med en partner eller med barn. 

Boka rum online på denna sida eller kontakta oss för mer information: +45 3338 9600 eller e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk