Upplev Köpenhamn som lokalbefolkningen

Vi har samlat en rad rekommendationer för turistattraktioner, matställen, shopping, museer och olika områden som är värda ett besök. All information kommer från Copenhagen Islands anställda, som gärna vill dela sina bästa Köpenhamnsupplevelser med dig.

Vi hoppas att nedanstående guide kan ge dig inspiration till att uppleva Köpenhamn som lokalbefolkningen.


Dragør: Hamn, museum och matställen

Dragør är en liten hamnstad som ligger på Amagers sydspets – precis vid Öresund. Dragør bjuder på en rad olika upplevelser, allt från härliga matställen till vacker natur. I den här artikeln har vi samlat våra rekommendationer för den här mysiga staden strax utanför Köpenhamn, om du skulle ha vägarna förbi.


Bra matställen i Köpenhamn

Köpenhamn är ett matmecka utan dess like. Här finns något för varje smak, oavsett om du tycker om renodlad gourmetmat, caféburgare eller traditionell dansk mat. Se vår sida med rekommenderade matställen i Köpenhamn och hitta inspiration till helgens matupplevelser.


Barnaktiviteter i Köpenhamn

Saknar du inspiration till familjesemestern? Få bra idéer och se vad Köpenhamn bjuder på av roliga, kulturella och välsmakande upplevelser för både barn och vuxna. Vi har samlat våra favoriter och rekommenderar Köpenhamn som barnens upplevelsestad nummer ett.


Konst och kultur i Köpenhamn

Älskar du museer, kultur och destinationer som berättar en speciell historia? Då har Köpenhamn en hel rad spännande ställen som måste upplevas! Var med när vi ger dig en guide till några av Köpenhamns måsten för konst- och kulturälskare.


Hotellerbjudanden på Copenhagen Island

Middag på The Harbour
Romantik för två
från DKK 700,-

Innehåller:
Övernattning
Frukostbuffé
Cava

Minst 2 övernattningar
Hjärta ritat på immig spegel
Minisemester
Semester för två från DKK 957,-

Innehåller:
Övernattning för två personer
Frukostbuffé