Fitnesscenter

På översta våningen hittar du hotellets nya moderna och sköna fitnesscenter. På Copenhagen Island vet vi att hälsan inte tål att sättas i vänteläge, och därför har vi skapat denna unika möjlighet för dig att hålla koll på kondisen även när du vistas hos oss.

Öppettider: Varje dag kl. 07.00–22.00

Gym med utsikt över vattnet

Här har vi, precis som i resten av hotellet, lagt största omsorg vid design och detaljer för att ge dig en verkligt god upplevelse. Med utsikt över Köpenhamns hamn ger vi dig möjlighet att koppla av efter dagens träning i vår bastu eller på vår balkong, den perfekta miljön för lite avslappning och få stressen ur kroppen.

Tack vare vår utrustning från Nautilus har vi nu den perfekta styrketräningsavdelningen med bänkpress, kettlebells och handvikter på upp till 30 kg, som ger dig goda möjligheter att träna alla muskelgrupper. Är du mer inställd på cardio-träning och få pulsen i topp finns här två träningscyklar med möjlighet att ansluta en iPod/iPhone, en crosstrainer, en roddmaskin, löpband samt en freedom-trainer som är en suveränt allsidig träningsstation med ett nästan obegränsat urval övningar.


I fitnesscentret finns dessutom en vattenautomat, fyra platt-TV och stora omklädningsrum med handdukar som kan användas fritt av hotellets gäster.

Kom upp till översta våningen och klara av träningen innan dagens möten, eller varför inte under kvällstid efter en upplevelserik dag i Köpenhamn.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner