Parkering

Fisketorvet parkering

Om du vill vara garanterad en parkeringsplats, kan du förhandsboka en plats på Fisketorvets parkering i bottenplanet. 

Du bör veta följande om din parkering på Fisketorvet

  • Du kan parkera gratis i 2 timmar, därefter kostar parkeringen 150 DKK/dygn.
  • Allt sker online – du behöver därför varken använda p-skiva eller p-biljett. Du måste bara komma ihåg ditt registreringsnummer. Registreringsnumret informerar du om i receptionen och betalning sker enbart i receptionen på Copenhagen Island.
  • Bilens höjd får vara max 2,5 meter.
  • Det är viktigt att du stänger av dina (eventuella) parkeringsappar under din parkering. Har du Easy Park-appen måste du komma ihåg att avaktivera automatisk start. 
  • När du ska parkera din bil är det mycket viktigt att du kör runt på baksidan av Fisketorvet och parkerar i källaren (den ligger i bottenplanet). Bottenplanet ligger på samma nivå som om du parkerade din bil ute på gatan. Du ska alltså varken köra upp eller ner till ett annat plan. Bilen ska parkeras på bottenplanet.
  • Du får inte parkera på taket, eftersom det är låst nattetid/tidigt på morgonen. 
  • Du får köra ut och in.
  • Se vår illustration av hur du tar dig till parkeringen på Fisketorvet. 
  • Det är parkering på eget ansvar. Kom ihåg att tömma bilen på värdesaker. 

 

Obs! Observera att det finns några platser du inte får parkera på. Det är platser där det hänger skyltar där det står ”Parkeringsplads reserveret til køretøjer med parkeringslicens og synligt parkeringskort” (Parkeringsplats reserverad för fordon med parkeringstillstånd och synligt parkeringskort).

Copenhagen Island – parkering

Copenhagen Island har 47 p-platser som kostar 175 DKK/dygn och som administreras av APCOA. Vi rekommenderar att du kontaktar receptionen direkt vid ankomsten. Där kan du även köpa en parkeringsbiljett. Om din bil saknar giltig biljett riskerar du att få betala en kontrollavgift på 750 DKK/dygn. Se till att du parkerar på en plats som är märkt ”hotellparkering”. Hotellets gäster får inte parkera på Nykredits platser.

Dygnspris

Fisketorvets parkering kostar 150 DKK/dygn.

Parkering vid Copenhagen Island kostar 175 DKK/dygn.

 

 

 

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner