Ljus, luft och vatten på Copenhagen Island

Redan när du kliver in över tröskeln till Hotel Copenhagen Island känner du att det är ett hotell av högsta kvalitet du kommer till.

Arkitekturen är i särklass och erbjuder ljus och luft i stora mått. Hotellet har utrustning, rum och konferenslokaler med idealiskt läge i Köpenhamn oberoende av om du kommer med flyg, bil eller tåg.

Dessutom har hotellet en härlig restaurang, The Harbour, som ligger med utsikt över hamninloppet. Restaurangen är inredd i en kombination av fransk och skandinavisk design. Restaurangen serverar både frukost, lunch och middag.

Rum och utrustning

Hotellet har 326 rum med luftkonditionering, gratis trådlöst internet och platt-TV.

På översta våningen finns hotellets fitnesscenter. Bara 50 meter från hotellet hittar du också ett hamnbad där du under sommarmånaderna kan inleda dagen med ett uppfräschande dopp.

Hotellet har dessutom åtta exklusiva och unika konferenslokaler av varierande storlek med plats för upp till 80 personer. Flera av lokalerna har utsikt över Köpenhamns hamn.

Hotel Copenhagen Island har 47 parkeringsplatser som kostar 150 DKK per dag och som sköts av APCOA. Dessa parkeringsplatser går inte att reservera, men du behöver bara fråga i vår reception för att få anvisningar om var du kan parkera, eftersom det även finns offentliga parkeringsplatser i området.

Var i Köpenhamn ligger hotellet?

Alldeles vid hotellet ligger det stora köpcentret Fisketorvet och där finns även den stora biografen Cinemaxx.

Bakom Fisketorvet ligger en gång-/cykelbro som tar dig över till Islands Brygge, en mysig nybyggd stadsdel som brusar av liv, i synnerhet sommartid.

Är du sugen på lite mer storstadsliv behöver du bara gå bort till Dybbølsbro, och vidare till stadsdelen Vesterbro. Här hittar du en stadsdel som fullständigt svämmar över av kreativitet, liv och lokala oaser där du verkligen kan möta Köpenhamns mångfald nära inpå.

Njut av staden och välj Hotel Copenhagen Island som utgångspunkt.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner