Upplevelser vid vattnet

Hamnbadet

Upplev hamnbadet bredvid Copenhagen Island. Hamnbadet har både en vuxen- och en barnbassäng som är tillgängliga för alla. Säsongen löper från början av juni till slutet av augusti.

Öppet alla dagar i veckan mellan 11.00 och 19.00 och fri entré.

kanalrundtur

Använd Hop-on Hop-off-båtarna för att se de många sevärdheter som ligger längs Köpenhamns kanaler. Open Top Tours Hop-on Hop-off-rutt omfattar hela hamnen. Biljetten gäller 24 timmar, och du kan kliva på och av vid valfri hållplats. Rundturen har en ljudguide och det går inte att boka plats i förväg. Seglar under perioden april till september 2018. Närmsta stopp finns vid Copenhagen Waves/Marriott hotel vid Kalvebod Brygge.

Hop-on Hop-off-sightseeingbuss

Bestäm själv tempot och hoppa av och på som du vill, både på land och vatten med den här kombinationsbiljetten! Se Köpenhamns slott och museer med buss och upplev därefter staden som Den Lille Havfrue gör, från vattnet med härligt frisk luft.

Närmsta stopp vid rampen framför Copenhagen Island, där du kan gå ombord på den lila turen – Christiania Tour.

Mer information: https://www.stromma.dk/

Båtuthyrning

Små motorbåtar går att hyra alldeles framför Copenhagen Island från båtuthyrningen Copenhagen Boat Rent. Upplev en unik segeltur genom Köpenhamns hamn där du själv är kapten.

Mer information: http://copenhagenboatrent.dk/

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner