Övernatta på exklusivt lyxhotell i Köpenhamn

Arp-Hansens Hotel Copenhagen Island är ett av Köpenhamns mest eleganta designhotell Hotellet är ritat av den berömde arkitekten Kim Utzon och byggdes 2006 på en konstgjord ö som ligger längs Kalvebod Brygge.

På Copenhagen Island får du garanterat en exklusiv och unik upplevelse – läs mer om det eleganta designhotellet här på sidan.

Copenhagen Island – en arkitektonisk pärla

Hotel Copenhagen Island har byggts med hänsyn till ljus, luft och hotellets unika läge i Köpenhamns hamn.

Hotellets vackra atrium är husets hjärta där foajén ligger och med utsikt över hamninloppet mot Islands Brygge. Det stora ljusa atriet är vackert smyckat med Lin Utzons glaskonstverk som filtrerar ljuset och skapar ett mönster av ljuseffekter som förändras allt eftersom solen förflyttar sig.

I hotellets bottenvåning finns även den eleganta, integrerade restaurangen/baren The Harbour, med sin typiskt skandinaviska strama och minimalistiska design. I restaurangen kan man avnjuta en härlig frukost, och kvällstid serverar restaurangen middag à la carte från sitt internationella kök som gjort för läckergommar.

Rummen på Hotel Copenhagen Island är ljust och lätt inredda med inspiration från segelfartygens strömlinjeformade elegans. Alla rum har också platt-TV och gratis trådlöst internet. Hotellet har dessutom ett litet men exklusivt fitnesscenter med ångbad.

Boka rum på Copenhagen Island lätt och bekvämt

Du kan själv lätt och bekvämt boka rum på Hotel Copenhagen Island. Du behöver bara ange datum för in- och utcheckning i onlinekalendern, och i nästa steg kan du välja vilken typ av rum du vill boka.

Onlinebokningen är lätt och snabb att använda, men du är naturligtvis också välkommen att kontakta hotellet på tel. +45 3338 9600 eller via e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk Vi ser fram emot ditt besök!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner