Åk till Köpenhamn under en romantisk helg

Har vardagen blivit lite för vardaglig, och saknar ni de romantiska ögonblicken?

Köpenhamn är det perfekta resmålet för en romantisk minisemester där ni får möjlighet att njuta av varandra och den vackra danska huvudstaden.

Besök teatern eller operan, ät en god middag på någon av Köpenhamns gourmetrestauranger eller lägg tiden på att strosa runt i staden, kanske längs de romantiska kanalerna, och gå på picknick i någon av de mysiga parkerna.

Det finns massor av möjligheter till romantik i Köpenhamn, och väljer ni att bo på Copenhagen Island bor ni också i en vacker, lyxig och romantisk miljö.

Romantik på Hotel Copenhagen Island

Copenhagen Island ligger på Kalvebod Brygge, bara en kvarts promenadväg från Rådhuspladsen, centralstationen och Strøget. Hotellet har en härlig utsikt över Köpenhamns hamn, och rummen är inredda i elegant och sval nordisk stil med fokus på ljus, luft och vatten.

När det gäller romantik kan Hotel Copenhagen Island locka med erbjudandet ”Romantik för två”, den optimala möjligheten att skämma bort dig själv och din hjärtas kär. På rummet väntar en flaska kall cava och nästa dag stiger ni upp i lagom tid för en härlig frukostbuffé innan ni ger er ut i Köpenhamns brusande härliga stadsliv.

Boka en romantisk helg på Hotel Copenhagen Island online.

Du kan själv lätt och bekvämt boka en romantisk helgvistelse på Hotel Copenhagen Island. Du behöver bara ange datum för in- och utcheckning i onlinekalendern, och i nästa steg kan du välja vilken typ av rum du vill boka. Här kan du välja erbjudandet ”Romantik för två” som garanterar er en otroligt romantisk upplevelse.

Onlinebokningen är lätt och snabb att använda, men du är naturligtvis också välkommen att kontakta hotellet på tel. +45 3338 9600 eller via e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk.

Vi ser fram emot att få ge er ett rent oförglömligt besök!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner