Övernattning i Köpenhamn

Letar du efter ett bra hotell i Köpenhamn?

Gör dina övernattninger i Köpenhamn till en helt unik upplevelse på Arp-Hansens hypermoderna och coola hotell Copenhagen Island på Kalvebod Brygge, med utsikt över Köpenhamns hamn.

Väljer du att bo på Hotel Copenhagen Island väntar en helt unik upplevelse av högsta kvalitet, eftersom hotellet ger service och design en helt ny innebörd.

Boka din övernattning här på sidan, och läs även om hotellets fina erbjudanden på övernattningar.

Spendera en natt på ett modernt lyxhotell

Hotel Copenhagen Island är ett av Köpenhamns modernaste hotell och ligger i absoluta framkanten i fråga om design och arkitektur.

Hotellet är ritat av den kände arkitekten Kim Utzon, och präglas av modern skandinavisk design med fokus på ljus, luft och rena linjer.

Det vackra, ljusa hotellet har stora glasfasader och ligger alldeles vid Köpenhamns hamn. En promenad till Rådhuspladsen i Köpenhamn tar bara omkring en kvart.

Kollektivtrafiken erbjuder också goda transportmöjligheter – från hotellet tar det bara fem minuter att promenera till S-tågstationen Dybbølsbro.

Erbjudande på övernattning på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har flera paket att erbjuda dig som vill övernatta på vårt fina och moderna hotell.

Bjud till exempel din älskade på en romantisk minisemester och utnyttja erbjudandet ”Romantik för två” där, förutom ett underbart boende, får du båda; Cava i rummet och en god frukostbuffé. Läs mer om våra erbjudanden på övernattning.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner