Bra hotellerbjudanden i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group äger härliga hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell ca 8 km norr om Köpenhamn i vackra gröna miljöer i staden Gentofte.

På alla Arp-Hansens hotell strävar vi efter att ge dig bästa möjliga service så att du får en härlig vistelse i Köpenhamn. Dessutom har vi alltid flera bra hotellerbjudanden, så du har alltid möjlighet att spara pengar på din hotellvistelse.

Välj t.ex. att bo på den moderna designpärlan Hotel Copenhagen Island ca 15 minuters promenad från Köpenhamns Rådhuspladsen och få en bra utgångspunkt för ditt besök i Köpenhamn.

Njut av din semester på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island är ett vackert, modernt hotell ritat av den välkände arkitekten Kim Utzon. Hotellet har utsikt över Köpenhamns hamn, och ljus, glas och vatten dominerar såväl hotellets arkitektur som inredning.

Hotellets 326 rum är elegant inredda med rena linjer och ljusa, matchande färger och alla rum har luftkonditionering, platt-TV och gratis trådlöst internet.

Hotellet har dessutom ett litet men exklusivt fitnesscenter med utsikt över Köpenhamns hamn, samt en härlig à la carte-restaurang med en delikat internationell meny.

Olika erbjudanden på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har flera olika övernattningspaket att erbjuda så att det finns något som passar alla. Vissa av paketen är säsongsbetonade och ger rabatt på hotellvistelser t.ex. under påsken, sommar- eller julloven, medan andra handlar om en upplevelse i Köpenhamn – och så har vi naturligtvis de romantiska erbjudandena.

Är du och din älskling i behov av lite romantik kan ni välja mellan paketen ”Romantik för två”, där ni får en god cava på rummet och möjlighet att sova extra länge tack vare sen utcheckning.

Det finns mängder av bra erbjudanden för Hotel Copenhagen Island, och det går snabbt och lätt att göra beställningen online. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på tel. +45 3338 9600 eller e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner