Övernatta på det moderna och ljusa Copenhagen Island

2006 slog vi upp dörrarna till Hotel Copenhagen Island med stilsäker design av Kim Utzon, där glas, vatten och ljus skapar en ultramodern miljö med behaglig atmosfär.

Hotellet ligger på Kalvebod Brygge, alldeles vid Köpenhamns hamn. Rummens inredning har det ljusa och maritima som ledstjärna, exempelvis har sängarna vita segel som gavlar.

Hotellets restaurang har utsikt över hamnen och är inredd med en optimal kombination av klassisk skandinavisk och fransk stil.

Hotellet är också Green Key-certifierat.

Rum och utrustning

Hotellet har 326 rum med luftkonditionering, gratis trådlöst internet och platt-TV. På hotellets översta våning finns ett fitnesscenter.

Dessutom erbjuder hotellet konferenslokaler med modern utrustning och suverän service. Här finns nio lokaler av olika storlek – kom överens med hotellet om vad du behöver, och förlägg ditt möte hit, där du även har tillgång till oöverträffade övernattningsmöjligheter.

Sevärdheter i området

Alla årstider har sin egen charm och specialiteter att erbjuda turister i Köpenhamn, men i synnerhet sommartid finns mycket att välja på invid och på vattnet.

Bara 50 meter från hotellet hittar du ett av stadens hamnbad. Promenerar du över bron till Island Brygge bakom shoppingcentret Fisketorvet hittar du ett större hamnbad som är livligt frekventerat av stadsborna under somrarna. Här finns också både basket- och skatebanor.

Går du i stället över Dybbølsbro och Dybbølsgade mot Den gamle kødby och Sønder Boulevard hittar du Vesterbros hetaste område – ett dynamiskt kvarter under utveckling med massor av unika erbjudanden för den moderna människan, shopparen, cafébesökaren och galleristen.

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna