Besök ett trendigt och stilsäkert hotell – Copenhagen Island

Kvalitet är i fokus på det toppmoderna hotellet Copenhagen Island.

Hotellet ligger alldeles vid Köpenhamns hamn och är uppfört i en stil där känslan för kombinationen vatten, glas och ljus är direkt påtaglig redan då man kommer in i hotellets foajé.

Det maritima temat återkommer även i alla rum, där sänggavlarna är formade som lätta, vita segel.

Från The Harbour, hotellets restaurang, har du en oförglömlig utsikt över hamninloppet, och även själva restaurangen är en upplevelse av utsökt karaktär.

Njut av allt vad hotellet har att erbjuda

Hotellet har 326 rum med luftkonditionering, gratis trådlöst internet och platt-TV samt ett litet men exklusivt fitnesscenter.

Observera även att hotellet är Green Key-certifierat och har allergivänliga rum.

Copenhagen Island har dessutom fina konferenslokaler att erbjuda. Vi har åtte exklusiva och unika konferenslokaler av varierande storlek med plats för upp till 80 personer. Alla lokalerna är naturligtvis försedda med nödvändig teknisk utrustning.

Hotellets läge

2006 öppnade Copenhagen Island på sjösidan av Kalvebod Brygge, alldeles i närheten av det stora shoppingcentret Fisketorvet.

Från hotellet kan du se Dybbølsbro, den bro som tar dig till trendiga Vesterbro med allt från shopping till restauranger, teatrar och konsertscener.

Under Dybbølsbro hittar du också närmaste S-tågstation som går till centralstationen, och därifrån går det enkelt att resa ut ur staden i alla riktningar, bland annat till flygplatsen.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner