Kontakta oss

Vi är redo att hjälpa dig. Det är bara att ringa eller mejla oss, så vi hjälper dig med allt från kreativa idéer och förslag på aktiviteter under mötesdagen till praktisk information om vilken av våra möteslokaler som matchar dina behov eller detaljer om mat och dryck.

Kontakta oss

+45 3338 9600
Kalvebod Brygge 53
1560 København, Danmark

Mejla oss

Transport till hotellet

Från Köpenhamns flygplats

Från flygplatsen kan man ta tåget direkt från ankomstterminal 3. Tåget går från spår 2 mot Köpenhamn eller Helsingör. Kom ihåg att stiga av på Köpenhamns centralstation, därifrån tar det ungefär 15 minuter att promenera till hotellet.

Från Köpenhamns centralstation

Från spår 11 och 12 på centralstationen går S-tåg som stannar vid Dybbølsbro Station. Stig av och ta trappan eller hissen upp till bron. Hotellet ligger till vänster, mitt emot bron.

Taxi

Om man tar taxi från flygplatsen blir kostnaden ca  . Alla taxibilar kör med taxameter och tar emot Dankort och de vanligaste internationella kreditkorten.

Från Oslo-båten

Ta S-tåget från Østerport Station och kliv av vid Dybbølsbro Station.

Kollektivtrafiken i Köpenhamn

City Pass gäller för resor med buss, tåg och Metro (tunnelbana). City Pass finns med giltighetstiden 24 eller 72 timmar, och då kan man resa obegränsat med buss, tåg och Metro - även till flygplatsen.

City Pass finns för vuxna och barn under 16 år. Observera att en vuxen kan medföra två barn under 12 år kostnadsfritt.

City Pass finns på din mobiltelefon, kan förbeställas och är då klart så att du kan använda det snart du anländer till Köpenhamn.

Vill du ha mer information kan du gå in på: DOT CityPass


Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna