Pin it

Priser och datum för 2017 kommer senare


Hotellerbjudande under Telenor Copenhagen Marathon 2016

Vill du ha en idealisk förberedelse inför Telenor Copenhagen Marathon 2016 så har Hotel Copenhagen Island satt samman ett specialerbjudande på övernattning för dig.

Du slipper långa transporttider till startområdet och hem från målområdet, och hotellet ser till att du får rätt kost både före och efter loppet. På så vis kan du lägga all energi på att springa ett fantastiskt maraton.

Erbjudandet omfattar:

  • Övernattning i något av våra härliga rum
  • Frukostbuffé, specialanpassad för löpare. Serveras söndag d. 22. maj
  • Energibuffé efter loppet
  • Fri sen utcheckning söndag d. 22 maj kl. 18:00

Telenor Copenhagen Marathon är för alla

Tittar man 15–20 år tillbaka i tiden var maraton enbart för elitlöpare – en ren fantasi för den vanlige motionären. Men så är det definitivt inte längre.

I takt med att antalet motionslöpare ökat har allt fler vågat sig på att satsa på att nå målstrecket efter dessa legendariska 42,195 kilometer.

Det har även märkts på hur deltagarantalet i Copenhagen Marathon har utvecklats, som 2014 kommer att skicka ut omkring 14 000 löpare på Köpenhamns gator i maj (det första loppet 1980 hade ca 1 000 deltagare). Här hittar man allt från rena elitlöpare som bara behöver två och en halv timme för att ta sig runt, till den 75-årige motionären som sträcker armarna i vädret efter sex timmars stenhård kamp mot sig själv.

Övernattning med maratonkost i Köpenhamn

Utan mat och dryck, kan hjälten inte göra ryck. Detta kan man verkligen säga när det gäller maratonlopp, och det har vi självklart tänkt på när det gäller vårt erbjudande från Hotel Copenhagen Island.

Vi har flera läckra och näringsrika pastarätter att välja mellan till middag dagen innan löpet, och frukost på själva dagen kan avätas från och med klockan 6, så att kroppen hinner smälta den. Även frukosten är naturligtvis anpassad efter maratonlöparens behov.

När du väl fått medaljen om halsen efter Copenhagen Marathon kan du avnjuta en energibuffet tillbaka på hotellet. Frukt, choklad, vatten, juice med mera ser till att du stöttar kroppens egen återhämtningsprocess på ett bra sätt. Dessutom slipper du hetsa och pressa din trötta kropp när du ska checka ut. Du kan utan merkostnad – med andra ord gratis – checka ut ända fram till klockan 18.

Boka hotell nära start och mål i Köpenhamns maraton

Hotel Copenhagen ligger centralt i Köpenhamn, mycket nära Islands Brygge där både start och mål i Telenor Copenhagen Marathon 2016 har placerats.

Se till att ordna med övernattning redan nu. Boka ett rum på Hotel Copenhagen Island och skapa den idealiska miljön för ditt deltagande i loppet som går av stapeln den 22 maj. Observera att inget startnummer ingår i erbjudandet.

Se erbjudanden på hotell boende till Köpenhamn Marathon