Copenhagen Marathon

Hotellerbjudande under Telenor Copenhagen Marathon 2019

Vill du ha en idealisk förberedelse inför Telenor Copenhagen Marathon 2019 så har Hotel Copenhagen Island satt ihop ett specialerbjudande på övernattning för dig.

Du slipper långa transporttider till startområdet och hem från målområdet, och hotellet ser till att du får rätt kost både före och efter loppet. På så vis kan du lägga all energi på att springa ett fantastiskt maraton.

Fördelarna med att bo på Copenhagen Island

Deltar du i Copenhagen Marathon 2019 erbjuder vi dig följande förmåner:

  • Härlig frukostbuffé speciellt för löpare söndag den 19 maj 2019 redan från kl. 06.00.
  • Energibuffé efter loppet den 19 maj 2019 med vatten, juice, frukt, choklad m.m.
  • Sen utcheckning utan extra kostnad söndag den 19 maj 2018 kl. 18.00, så att du kan ta en dusch i lugn och ro efter loppet.

Copenhagen Island har ett perfekt läge  nära både start- och målområdet. Det finns dessutom mängder med bra löpspår längs vattnet, alldeles utanför dörren.
 

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Speciell frukostbuffé för löpare söndag den 19 maj
Energibuffé efter loppet
Gratis sen avresa söndag den 19 maj fram till kl. 18.00

 

från DKK 1110,-

Pris per person i delat dubbelrum

Telenor Copenhagen Marathon är för alla

Tittar man 15–20 år tillbaka i tiden var maraton enbart för elitlöpare – en ren fantasi för den vanlige motionären. Men så är det definitivt inte längre.

I takt med att antalet motionslöpare ökat har allt fler vågat sig på att satsa på att nå målstrecket efter dessa legendariska 42 195 kilometer.

Det har även märkts på hur deltagarantalet i Copenhagen Marathon har utvecklats, som 2014 skickade ut cirka 14 000 löpare på Köpenhamns gator i maj (det första loppet 1980 hade ca 1 000 deltagare). Här hittar man allt från rena elitlöpare som bara behöver två och en halv timme för att ta sig runt till den 75-årige motionären som sträcker armarna i vädret efter sex timmars stenhård kamp mot sig själv.

Länk till Köpenhamn Marathon officiella hemsida

Övernattning med maratonkost i Köpenhamn

Utan mat och dryck, kan hjälten inte göra ryck. Detta kan man verkligen säga när det gäller maratonlopp, och det har vi självklart tänkt på när det gäller vårt erbjudande från Hotel Copenhagen Island.

Vi har flera läckra och näringsrika pastarätter att välja mellan till middag dagen innan loppet, och frukost på själva dagen kan ätas från och med klockan 06.00, så att kroppen hinner smälta den. Även frukosten är naturligtvis anpassad efter maratonlöparens behov.

När du väl fått medaljen om halsen efter Copenhagen Marathon kan du avnjuta en energibuffé tillbaka på hotellet. Frukt, choklad, vatten och juice med mera ser till att du stöttar kroppens egen återhämtningsprocess på ett bra sätt. Dessutom slipper du hetsa och pressa din trötta kropp när du ska checka ut. Du har gratis utcheckning ända fram till kl. 18.00

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.