Konferens i Köpenhamn?

Anordna er konferens på Hotel Copenhagen Island och få en annorlunda och spännande konferensupplevelse.

Copenhagen Island är ett elegant, nybyggt hotell ritat av den välkände arkitekten Kim Utzon, som även är upphovsmannen till Arp-Hansens innovativa temahotell Tivoli Hotel.

Kim Utzon har designat Copenhagen Island med sann känsla för ljus, luft och hotellets unika läge vid Köpenhamns hamn. Tack vare detta är hotellet också ett konferenshotell med unik karaktär.

Konferensresurser

Hotel Copenhagen Island har åtte flexibla möteslokaler som passar för olika typer av möten, allt från de riktigt småskaliga till de något större, med upp till 80 deltagare.

De åtte konferenslokalerna har kapacitet för totalt 80 mötesdeltagare, och lokalerna är flexibla i och med att borden kan arrangeras allt efter önskemål, t.ex. som teater- eller skoluppställning.

Alla lokaler har stora fönster och därmed massor av naturligt ljus och härlig utsikt över Köpenhamns hamn. Alla lokaler har normal A/V-utrustning och internetåtkomst.

Mötespaket och övernattning på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har flera olika mötespaket att erbjuda så att åtte kan hitta en perfekt lösning för just ert möte.

Ska åtte ordna ett dagsmöte kan Copenhagen Island erbjuda ett mötespaket där frukost, lunch och eftermiddagssnacks ingår. Är det ett heldagsmöte kan hotellets restaurang The Harbour erbjuda en delikat 2- eller 3-rätters meny som komplement till dagspaketet.

Sträcker sig mötet över flera dagar kan ni naturligtvis kombinera detta med hotellövernattningar.

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta Hotel Copenhagen Island på tel. +45 3338 9632 eller e-post: conferenceisland@arp-hansen.dk

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner