Copenhagen Marathon 2025

Gör dig redo för Copenhagen Marathon med en vistelse på Copenhagen Island.

Deltar du i Copenhagen Marathon 2025?

Har du redan sprungit Copenhagen Marathon, eller ska du ge dig själv en fysisk utmaning och delta i Copenhagen Marathon 2025? Oavsett vilket har Copenhagen Island satt ihop ett perfekt erbjudande för dig.

Vi har gjort vårt bästa för att se till att du kommer väl förberedd till loppet med en speciellt framtagen frukostbuffé så att du kan ladda med helt rätt energi. Självklart behöver du även bli bortskämd efter loppet. Därför kommer det, vid din återkomst till hotellet, stå en energibuffé uppdukad för dig så att du inte får sockerfall och kan tanka upp energidepåerna igen efter maratonansträngningen. Du hinner till och med ta en dusch eftersom vi har ordnat sen utcheckning från hotellet.

I erbjudandet ingår

  • En härlig frukostbuffé speciellt framtagen för löpare serveras söndagen den 11 maj 2025 från kl. 06:00.
  • Energibuffé med mineralvatten, juice, frukt, choklad m.m. från kl. 14:00 efter loppet den 11 maj 2025.
  • Sen utcheckning kl. 18:00 söndagen den 11 maj 2025 så att du i lugn och ro hinner duscha efter loppet.

Så här beställer du

Boka din vistelse och maratonpaketet genom att mejla till copenhagenisland@arp-hansen.dk eller ringa på +45 3338 9600 och informera oss vid din bokning att du ska delta i Copenhagen Marathon. (Tyvärr går det inte att beställa detta online.)

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!


42,195 km genom Köpenhamn

Om du tillhör gruppen av tuffa löpare som ska springa de (för att vara helt exakt) 42,195 km genom Köpenhamn och Frederiksberg, vet du också att det är något speciellt med att delta i Copenhagen Marathon.

År 2025 är det 45 gången som Copenhagen Marathon hålls, sedan det första gången hölls på Köpenhamns gator tillbaka 1980.

Copenhagen Marathon är för alla

Om man går 15-20 år tillbaka i tiden, var maraton något för elitlöpare - ett utopi för den vanliga motionären. Men så är det inte längre.

I takt med att antalet motionslöpare har ökat kraftigt, har fler och fler fått mod att nå mållinjen på de 42,195 kilometerna. Det har också synts på utvecklingen av deltagarantalet i Copenhagen Marathon. År 2024 sattes rekord med 15.000 löpare (det första loppet 1980 hade cirka 1.000 deltagare) som skickades ut på Köpenhamns gator i maj månad.

Här hittar du allt från elitlöparen som bara behöver två och en halv timme för distansen, till den 75-åriga motionären som sträcker armarna i luften efter sex timmars hård kamp mot sig själv.

Boendeerbjudande på Copenhagen Island

Vill du ha de perfekta förberedelserna för Copenhagen Marathon 2025, har Hotel Copenhagen Island sett till att det finns lite extra omvårdnad, både före och efter loppet.

Du slipper långa transporttider till startområdet och hem från mållinjen, och hotellet ser till att du får rätt kost både före och efter loppet. På så sätt kan du använda all din energi på att springa ett fantastiskt maraton.

Erbjudandet innehåller

  • Läcker frukostbuffé riktad till löpare söndagen den 11 maj 2025 redan från kl. 06:00.
  • Energibuffé från kl. 14:00 efter loppet den 11 maj 2025 med vatten, juice, frukt, choklad m.m.
  • Sen utcheckning söndagen den 11 maj 2025 kl. 18:00 – så att du i lugn och ro kan ta en dusch efter loppet.

Så här beställer du

Boka din vistelse och maratonpaketet genom att mejla till copenhagenisland@arp-hansen.dk eller ringa på +45 3338 9600 och informera oss vid din bokning att du ska delta i Copenhagen Marathon. (Tyvärr går det inte att beställa detta online.)


Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner